Aktaş Şehit Yüksel Kabaca İlkokulu

Vizyon: Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini en iyi şekilde sağlamak,onların araştıran,düşüncelerini rahatça ifade edebilen,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek,toplumun ihtiyaçlarına cevap veren,topluma faydalı,dürüst,çalışkan,vatanını ve milletini seven,yaşadığı topluma karşı uyumluluğunu bilen,bilgili,becerikli,yaratıcı bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: İstiyoruz ki…Öğrencilerimiz araştıran,araştırmaktan zevk alan duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilen,kendine güvenen bireyler olsun. İstiyoruz ki…Okulumuzda eğitim ve öğretim çocuğun gelişim düzeyine uygun olsun,her öğrenciye’’eğitimde fırsat eşitliği’’ilkesi tam olarak uygulansın ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştiren bir okul olsun. İstiyoruz ki… Yetiştirdiğimiz öğrenciler çalışkan,dürüst,güzel ahlaklı,sevilen adil,vatanını ve milletini seven,toplum tarafından örnek gösterilen bireyler olsun.

Servis Bilgisi: Personelimiz kendi araçlarıyala gidip gelmektedir
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(388) 237 52 47

WEB - https://aktassyki.meb.k12.tr

Adres - AKTAŞ BELDESİ DEVLET MAH. ŞEHİT YÜKSEL KABACA CAD. ŞHT YÜK. KAB. İLKOKULU SİTESİ ŞEHIT YÜKSEL KABACA ILKOKULU BLOK NO 24 MERKEZ / NİĞDE

Öğretim Şekli :Tam gün gündüzlü

Yerleşim Yeri - Kasaba

Ulaşım Saat başlarında Aktaş Kasabası ve Niğde Merkezden karşılıklı otobüs seferleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 11 km